Online edzés

Overweight training program

A túlsúlyt ez esetben határozzuk meg úgy, hogy ide tartozik az is, aki csak 15 kiló felesleggel rendelkezik, de még életében nem sportolt, valamint az is, akin akár 20-30 kiló felesleg van.

A legtöbb túlsúlyos ember azért nem kezd el sportolni, mert gyorsan kifullad, nem bírják az ugrálást, hiszen a túlsúly miatt már egyébként is túlterheltek az ízületeik, sok esetben boka, térd és derék progblémáik is vannak.

Az Overwight Training Program kifejezetten nekik készült. Nincs benne ugrálás, szökdelés, futás, ami az egyébként is leterhelt ízületeket tovább terhelné. Helyette sajáttestsúlyos erősítés, abból is a könnyített verzió, valamint egyes edzéseknél kiegészítésként akár súlyzós blokk is található.

Kezdésnek tökéletes, hozzászokik a szervezeted a rendszeres mozgáshoz, elkezdesz erősödni és ennek köszönhetően a felesleges zsír mennyisége is szépen csökkenésnek indul. Megfelelő étrenddel kiegészítve 3-3,5 hónap után már próbálkozhatsz egy nehezebb Body Conditioning edzéssel is.

Ha egy kis változatosságra vágysz, esetleg eszközös edzést keresel, úgy ajánlom figyelmedbe a TRX edzéseket, amiknél szintén nem lesz akadály a túlsúly, az erőnlétednek megfelelően tudod könnyíteni és nehezíteni a feladatokat.

Természetesen a csomag bármelyik videóját kipróbálhatod, ha előfizettél, onnantól mindegyik elérhető, de csak saját felelősségre!

A megfelelő étrendért keresd Perjes Kingát: www.perjeskinga.com

Személyre szabott edzésterv és étrend rendelhető a program@beyondthemotion.com címen.

Az Overwight Training Program elérhető a vimeon.

 

Overweight trailer from Beyond The Motion on Vimeo.

Comments are closed.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Powered by: Wordpress