Életmód

Miért akar mindenki fitness modell lenni?

Nézegettem egy digitális marketinggel foglalkozó oldalt és találtam egy érdekességet. Fitness témában kigyűjtötték a leggyakoribb kereseket kulcsszavakra és kifejezésekre.

Az első kettő általános bullshit. Havi szinten a 3. leggyakoribb keresési kifejezés a “hogyan lehetek fitness modell”.

Egyébként második lenne, de mivel angol nyelvű oldalról van szó, kétszer szerepel benne, mert más szavakkal is rákeresnek. Ha viszont összeadjuk a két keresés értékét, akkor feljönne a második helyre.

A legkeményebb az egészben, hogy általánosságban elmondható, az emberek képtelenek még az egészséges életmódhoz szükséges heti 4-5 alkalommal 30 perc mozgást és az egészséges étkezést betartani, mégis egy olyan életformára keresnek rá, ami a kurvára kibaszottul szigorú kategória.

Csak, hogy értsd a különbséget. Amit te csinálsz a paintball a családdal. Amit ők, az meg valami olyan, mint amit a SEAL Team 6 tagjai, akik megölték Bin Ladent.

Kegyetlen nagy a különbség!

A fitness modell karrierhez nem elég, hogy rohadt sportos vagy. Szépnek is kell lenned! Már amennyiben nem azokat akarod követni, akik minden versenyen ott vannak, de csak mindenkinek járó serleget kapják meg. Ha nem vagy szép, baszhatod. Én mondjuk követek olyat is, aki nem szép, mert néha hátulról is fotózza magát és arc nélkül még nektek is bejön.

A testedet brutálisan kizsigerelnéd vele, simán előfordulhat, hogy elmarad a menstruációd, nem csak úgy alkalmilag, hanem évekre. Simán lehet, hogy úgy tönkreteszed vele a tested, hogy még gyereked se lehet. De ez az élsport. Viszont, ez nem csak az első 3 helyezettől követeli meg az áldozatokat, hanem az utolsótól is. Ők is ugyanúgy szétbarmolják a testüket, csak lófaszt se kapnak érte. Se díjak, se szponzorok, se pénz, semmi. Pár lájk a haveroktól az instán, meg néhány perverz fasz, aki meg akarja dugni őket és ennyi.

Azt kellene végre felfogni, hogy attól leszel jó nő, hogy teszel érte valamit. Nem kell végletekben gondolkodni. Figyelj a kajára, iktasd be az életedbe a rendszeres mozgást és kész!

Hidd el, már így is jobban fogsz kinézni, mint lakosság 90%-ka, aki csak sírni tud, meg zabálni. Látszani fog a testeden, hogy sportolsz. Amikor besétál egy új ember a terembe, mire elér hozzám megmondom, hogy megöli-e magát vagy elvakkantom magam, hogy mit kell csinálni és nyomja szabályosan. Látszik, ha valaki sportol.

Ahhoz pedig, hogy a hálóban égve maradhasson a villany szex közben, a munkahelyen rád irigykedjenek a csajok és a strandon, meg a buliban te csavard el a pasik fejét, bőven elég, ha az edzéseiden odateszed magad és kihajtod a beled, nem kell hozzá fitness modellnek lenni 🙂

Online edzések:

www.vimeo.com/ondemand/beyondthemotion

Sasa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Powered by: Wordpress