Életmód

Idő

Az emberek imádnak várakozni. Mindig a megfelelő pillanatot, a hét elejét, a hónap elejét, meg az év elejét várják, de még ennél is többször hangzik el, hogy majd holnap. 

Mintha holnap nem lenne annyi munka, jobb fej lenne a főnök, hirtelen rádszakadna egy rakás pénz, több időd lenne és végre tényleg azzal foglalkozhatnál, amivel csak akarsz.

A valóság azonban az, hogy amíg nem emeled fel a segged és kezdesz el dolgozni, addig nem lesz több időd, több pénzed és jobb lehetőségeid. Hiába akarsz életmódot váltani, fittebb és sportosabb lenni, ha mindig csak vársz, hogy eljöjjön a tökéletes pillanat.

A gond csak az, hogy ha időben elkezdesz foglalkozni magaddal, odafigyelsz a kajára, rendszeresen sportolsz, akkor nagyon sokat meg tudsz spórolni magadnak a későbbiekben. Igen, ezekre pénzt kell áldozni, de még mindig jóval kevesebbet, mint amit akkor kell elköltened, mikor a mozgásszegény életmód és a rossz táplálkozás miatt kialakul valami betegség.

Fogd fel úgy, hogy ez egy hosszútávú befektetés, mintha egy vésztartalékot képeznél. Lehet, hogy soha nem veszed igénybe és nem veszed észre, hogy ott van, de a hiányát idővel bizotsan észreveszed.

Online edzések: www.vimeo.com/odemand/beyondthemotion

Személyre szabott edzésterv: sasa@sasafitness.com

Sasa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Powered by: Wordpress