Életmód

Idő management

Rengeteg ember van, aki képtelen beosztani az idejét. Ha az élet bármelyik területén szeretnél sikert elérni, akár munkában, akár életmódváltásban, akkor az első és legfontosabb, hogy megtanulod beosztani az idődet. Ki kell szelektálni azokat a dolgokat, amik nem visznek előrébb, csak ahhoz járulnak hozzá, hogy el legyél úszva.

Életmódváltás esetén be kell iktatni az életedbe a rendszeres vásárlást, hogy ne félkész kajákból álljon a menü, hanem friss alapanyagokból készüljön. Be kell szorítani a napirendbe a főzést, akár úgy is, hogy több napra előre készíted el a kajákat. De ugyanígy be kell iktatni a mindennapi programba, a sportolást is.

Mi a leggyakoribb indok, ha életmódváltásról van szó? “Nincs időm!”

Legyen! Tanulni és fejlődni kell, különben szart sem fogsz tudni elérni az életben. Ugyanabba a hibába szoktatok esni, mint kaja esetében: “az a kicsi nem számít”.  Mert csak 20 percre ülsz le a facebook elé és az neked jár, mert egész nap rohantál. Meg ugyanígy jár még kb. 5-10 másik dologra is 20 perc és máris ott tartunk, hogy 100-200 percet elvesztegettél a napodból. Azt mondod, hogy nincs időd, de valójában semmi hasznosat nem csináltál ebben az időben.

Az élet bármely területén is szeretnél sikeres lenni az első lépés, hogy megtanulod beosztani az idődet.

Online edzések: www.vimeo.com/ondemand/beyondthemotion

Személyre szabott edzésterv: saa@sasafitness.com

One comment

 • január 27, 2018 - 18:39 | Permalink

  Azért a Facebookra szánt 20 percet ne ostorozd Sasa… Legtöbbet Téged olvasunk és szervezzük rajta (a Facen), hogy jöjjenek az emberek sportolni… képzeld, ha nem ülnének le arra a 20 percre 🙂

  De nem vagyok hülye, értem, hogy mire gondolsz.

  Ölelés Ditta

 • Vélemény, hozzászólás?

  Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

  Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

  Powered by: Wordpress