Edzés

Gym

Rengetegszer hallottam már, hogy emberek azért nem mernek belevágni az edzésbe és ezáltal az életmódváltásba, mert attól félnek, hogy a teremből kinézik őket. Hogy a terem túl elit dolog és ők nem passzolnak oda. Esetleg, hogy túl drága, mert minden hirdetésben csak a legjobb helyek jönnek szembe.

Ez mind olyan elképzelés, ami csak a fejedben él, ami az önbizalomhiánynak tudható be és valójában, ha megtennéd az első lépést, akkor rá is jönnél, hogy ez nem így van!

Nem kell egy teremnek csilli-villinek lenni ahhoz, hogy ott hatékonyan tudj edzeni. Nem biztos, hogy az, aki a város legdrágább termébe jár, jobban fejlődik, mint az, aki a legolcsóbba. Egy dolog számít, hogy mennyit adsz bele. Mennyire veszed komolyan az ott töltött időt, hogy mennyire dolgozol keményen, mennyire vagy elszánt, kitartó és következetes.

Megoldás rengeteg van. Nyomhatod az edzéseket otthon, online programokkal, kimehetsz szabadtéri edzőtermekbe vagy elmehetsz egy nagyon egyszerű kis terembe is. A lényeg, hogy kezd el és csináld és közben majd rá fogsz jönni, hogy mi hiányzik. Viszont arra is rá fogsz jönni, hogy hogyan tudnád megoldani a problémáidat!

Online edzések: www.vimeo.com/ondemand/beyondthemotion

Személyre szabott edzésterv: sasa@sasafitness.com

Sasa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Powered by: Wordpress