Edzés

Edzésterv

Okkal van benne az elnevezésben a “terv” szó. Házat sem úgy kezdesz építeni, hogy közben találod ki, mit hova teszel.

Egy edzésterv abban is sokat fog segíteni, hogy rá tudj készülni az adott napra, tudod, hogy mit kell csinálni, milyen képeket, eszközöket kell keresni, ha otthon dolgozol, akkor milyen gyakorlatokat, mennyi ideig vagy milyen ismétlésben fogsz csinálni, vagyis az edzésed sokkal produktívabb lesz.

A legtöbb ember azzal cseszi el az idejét, hogy a teremben ténferegve nézegeti, hogy melyik gép szabad és az alapján próbálja meg eldönteni, hogy aznap mire fog edzeni. Ez általában azt eredményezi, hogy össze vissza terheled magad, mindig azzal, ami épp szabad, de valójában soha nem kapsz olyan összetett terhelést, amitől tényleg fejlődni tudnál.

De nem csak konkrétan az edzéstervre lehet ezt ráhúzni, hanem már arra is, hogy előre betervezed-e az edzésnapokat vagy csak amikor épp kedved és időd van, akkor lemész edzeni. Ez is egy jó elképzelés, csak sajnos ilyenkor marad ki a legtöbb edzés.

Ahogyan az edzéstervedet, úgy az edzésnapokat is érdemes előre összeállítani és lefixálni legalább az adott hónapra és onnantól már csak be kell tartani.

Online edzések:

 

karácsonyi trailer from Beyond The Motion on Vimeo.

Személyre szabott edzésprogram: sasa@sasafitness.com

Sasa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Powered by: Wordpress