Ebook

Ebook-ok

Minden eddig megjelent ebbok egy helyen!

Az XtremeHIIT™ ebook egy hasznos összefoglaló a High Intensity Interval Training módszerről valamint az általam létrehozott XtremeHIIT™ programról. Megtudhatod kinek ajánlott és kinek nem, hogyan épülnek fel az edzések, hogyan teheted hatékonyabbá ennek a módszernek az alapjaival a saját edzésprogramodat.
Terjedelem: 49 oldal
Ár: 9.99 GBP

 

 

 

 

 

Ha életmódváltásra adod a fejed azon felül, hogy millió és egy ellentmondó dologgal találkozhatsz a neten, még meg kell küzdened a téves elképzelésekkel is. Van amire azt gondolnám, hogy annyira alap, hogy erre már tényleg senki nem gondol és mégis, sorban jönnek üzenetben a kérdések.
Ennek a kiadványnak lényege, hogy a leggyakoribb tévhiteket összegyűjtve, megmagyarázva, hogy miért nem működik és megmutatva hogyan működik, hatkényon segítséget nyújtson az életmódváltásban.
Terjedelem: 85 oldal
Ár: 9.99 GBP

 

 

 

 

A Hasznos tippek az edzéshez egy kicsit magazinosabbra sikerült kiadvány. Olyan írásokat találni ebben a kiadványban, amik az oldalon nem jelentek meg, bár valószínű ott is nagy sikerük lett volna, így egyben összeszedve viszont hasznos tanácsokkal láthat el.
Terjedelem: 24 oldal
Ár: 3.99 GBP

 

Comments are closed.

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Powered by: Wordpress