Életmód

Azonnali eredmények

Mindenki azonnali eredményeket akartok és ha nem történik rögtön az, amit akarnak, akkor hisztizni kezdetek, hogy minden szar.

Oké, Anyukád elhitette veled, hogy te vagy a legkülönlegesebb ezen a csodás sártengeren és mindent megkaphatsz, amit csak akarsz, azonnal, csak azért mert akarod, de ideje lenne felismerni, hogy csúnyán át lettél baszva.

Nem vagy különlegesebb, mint a másik 7,5 milliárd. Te sem fogsz izmot építeni kardiózástól és te sem fogsz tudni rögtön szálkásítani, csak mert ezt találtad ki és neked ez lenne a jó. Szopás, de ez van!

Megszoktad, hogy ha rendelsz valamit, akkor next day delivery-vel már másnap ott van az ajtóban. Nem kell küzdened a randival sem, csak jobbra húzod a képet és ha mákod van összejön egy dugás.

A sok önfejlesztő pöcsfej azt tolja az arcodba, hogy ha eléggé akarod, majd bevonzod, boldog leszel, mert neked ez jár. Neked minden jár! Lófasz jár neked! Azt kapod, amiért megdolgozol.

Minél hamarabb rájössz erre, annál hamarabb tudsz kitörni a bégető birkák tömegéből. Közösséghez akarsz tartozni? Nagyon fasza! Csak miért a sikertelen tömeget választod? Ha elhiszed ezt a te különleges vagy és bármit megkaphatsz baromságot, akkor sajna közéjük tartozol és egyre szarabbul fogod érezni magad, mikor nem kapod meg.

Nekiállsz edzeni és a hónap végére te akarsz lenni a Michell Lewin meg Kiss Virág egyben, mert te különleges vagy 😀 tudod miért lettek ők azok akik? Mert kidolgozzák a belüket. Ha az kell, akkor éjszaka is dolgoznak, nem számít, hogy hétköznap vagy hétvége van. Tudják, hogy mit kell tenni a sikerért és meg is teszik, nem számít, hogy mibe kerül.

Csak azért, mert az újságok leírják, hogy villámdiéta, meg 2 hét alatt bikini formád lehet, még nem lesz igaz a történet!

Sikeres akarsz lenni? Dolgozd ki a beled és ha mákod van, az leszel. Nem azért, mert neked ez járna, hanem azért, mert elég időt és energiát fektettél bele, hogy kiérdemeld!

Online edzések: www.vimeo.com/ondemand/beyondthemotion

 

Személyre szabott edzések: sasa@sasafitness.com

Sasa

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Social Widgets powered by AB-WebLog.com.

Powered by: Wordpress